The KCBT (Kalaignar Centenary Bus Terminus ) can accommodate 130 government buses and 85 private buses simultaneously. Also, 2,310 buses can be operated from here in a single day. In addition, more than 800 omni buses have been provided for operation. Here after all the buses going to southern districts are planned to operate from Kilambakkam. Thus, all those going to southern districts from Chennai will have to go to Kilambakkam instead of Koyambedu.
In this article, we present a detailed overview of the Platform Numbers and Bay Numbers at KCBT, offering passengers a valuable resource to plan their journeys more efficiently. We provide the platforms no, bay ranges, and destinations associated with each, ensuring a smooth and stress-free travel experience for all commuters.
Also read: KCBT Kilambakkam Bus Timings & Routes
KCBT Platform No 1 Bus Bay Information Cities நகரங்கள் Bay Nos Nagercoil நாகர்கோவில் Bay 1 Nagercoil நாகர்கோவில் Bay 2 Marthandam மார்த்தாண்டம் Bay 3 Marthandam மார்த்தாண்டம் Bay 4 Kanyakumari கன்னியாகுமரி Bay 5 Kanyakumari கன்னியாகுமரி Bay 6 Tirunelveli திருநெல்வேலி Bay 7 Tirunelveli திருநெல்வேலி Bay 8 Tuticorin தூத்துக்குடி Bay 9 Tuticorin தூத்துக்குடி Bay 10 Tiruchendur திருச்செந்தூர் Bay 11 Sengottai செங்கோட்டை Bay 12 Sengottai செங்கோட்டை Bay 13
KCBT Platform No 2 Bus Bay Information Cities நகரங்கள் Bay Nos Tirunelveli திருநெல்வேலி Bay 1 Tirunelveli திருநெல்வேலி Bay 2 Papanasam பாபநாசம் Bay 3 Nagercoil நாகர்கோவில் Bay 4 Marthandam மார்த்தாண்டம் Bay 5 Kanyakumari கன்னியாகுமரி Bay 6 Tuticorin தூத்துக்குடி Bay 7 Tiruchendur திருச்செந்தூர் Bay 8 Sengottai செங்கோட்டை Bay 9 Srivilliputhur ஸ்ரீவில்லிபுத்தூர் Bay 10 Thiruvananthapuram திருவனந்தபுரம் Bay 11 Kulasekharam குலசேகரம் Bay 12
KCBT Platform No 3 Bus Bay Information Cities நகரங்கள் Bay Nos Madurai மதுரை Bay 1 Madurai மதுரை Bay 2 Madurai மதுரை Bay 3 Karaikudi காரைக்குடி Bay 4 Devakottai தேவக்கோட்டை Bay 5 Rameswaram / Erwadi ராமேஸ்வரம் / ஏர்வாடி Bay 6 Keeramangalam / Thondi கீரமங்கலம் / தொண்டி Bay 7 Ponnamaravathi பொன்னமராவதி Bay 8 Sivagangai சிவகங்கை Bay 9 Paramakudi பரமக்குடி Bay 10 Oppilan ஒப்பிலான் Bay 11 Veeracholan வீரச்சோழன் Bay 12 Sayalkudi சாயல்குடி Bay 13 Kamuthi கமுதி Bay 14
KCBT Platform No 4 Bus Bay Information Cities நகரங்கள் Bay Nos Trichy திருச்சி Bay 1 Trichy திருச்சி Bay 2 Trichy திருச்சி Bay 3 Trichy திருச்சி Bay 4 Karur / Pollachi கரூர் / பொள்ளாச்சி Bay 5 Dindigul / Theni திண்டுக்கல் / தேனி Bay 6 Bodi போடி Bay 7 Cumbam / Kumuli கம்பம்/ குமிளி Bay 8 Kumbakonam கும்பகோணம் Bay 9 Kumbakonam கும்பகோணம் Bay 10 Thanjavur தஞ்சாவூர் Bay 11 Thanjavur தஞ்சாவூர் Bay 12 Thanjavur தஞ்சாவூர் Bay 13 Mannargudi மன்னார்குடி Bay 14 Peravurani பேராவூரணி Bay 15 Pattukottai பட்டுக்கோட்டை Bay 16
KCBT Platform No 5 Bus Bay Information Cities நகரங்கள் Bay Nos Trichy திருச்சி Bay 1 Trichy திருச்சி Bay 2 Trichy திருச்சி Bay 3 Trichy திருச்சி Bay 4 Trichy திருச்சி Bay 5 Perambalur பெரம்பலூர் Bay 6 Ariyalur அரியலூர் Bay 7 Thuraiyur துறையூர் Bay 8 Kumbakonam கும்பகோணம் Bay 9 Kumbakonam கும்பகோணம் Bay 10 Thanjavur தஞ்சாவூர் Bay 11 Pattukottai பட்டுக்கோட்டை Bay 12 Peravurani பேராவூரணி Bay 13 Mannargudi மன்னார்குடி Bay 14 Nannilam நன்னிலம் Bay 15 Orathanadu ஒரத்தநாடு Bay 16
KCBT Platform No 6 Bus Bay Information Cities நகரங்கள் Bay Nos Salem சேலம் Bay 1 Coimbatore கோயம்புத்தூர் Bay 2 Namakkal நாமக்கல் Bay 3 Karaikal காரைக்கால் Bay 4 Salem சேலம் Bay 5 Salem சேலம் Bay 6 Coimbatore கோயம்புத்தூர் Bay 7 Coimbatore கோயம்புத்தூர் Bay 8 Nagapattinam நாகப்பட்டினம் Bay 9 Velankanni வேளாங்கண்ணி Bay 10 Namakkal நாமக்கல் Bay 11 Namakkal நாமக்கல் Bay 12 Mayiladuthurai மயிலாடுதுறை Bay 13 Nagapattinam நாகப்பட்டினம் Bay 14 Nagapattinam நாகப்பட்டினம் Bay 15 Thiruvarur திருவாரூர் Bay 16
KCBT Platform No 7 Bus Bay Information Cities நகரங்கள் Bay Nos Salem சேலம் Bay 1 Salem சேலம் Bay 2 Ooty ஊட்டி Bay 3 Coimbatore கோயம்புத்தூர் Bay 4 Coimbatore கோயம்புத்தூர் Bay 5 Coimbatore கோயம்புத்தூர் Bay 6 Pollachi / Tiruppur பொள்ளாச்சி / திருப்பூர் Bay 7 Mettupalayam மேட்டுப்பாளையம் Bay 8 Ernakulam எர்ணாகுளம் Bay 9 Guruvayur குருவாயூர் Bay 10 Namakkal நாமக்கல் Bay 11 Erode ஈரோடு Bay 12 Gudalur கூடலூர் Bay 13 Nagapattinam நாகப்பட்டினம் Bay 14 Thiruvarur திருவாரூர் Bay 15 Thiruvarur திருவாரூர் Bay 16
KCBT Platform No 8 Bus Bay Information Cities நகரங்கள் Bay Nos Villupuram விழுப்புரம் Bay 1 Kallakurichi கள்ளக்குறிச்சி Bay 2 Virudhachalam விருத்தாசலம் Bay 3 Villupuram விழுப்புரம் Bay 4 Villupuram விழுப்புரம் Bay 5 Thirukovilur திருக்கோவிலூர் Bay 6 Kallakurichi கள்ளக்குறிச்சி Bay 7 Kallakurichi கள்ளக்குறிச்சி Bay 8 Virudhachalam விருத்தாசலம் Bay 9 Virudhachalam விருத்தாசலம் Bay 10 Tittakudi திட்டக்குடி Bay 11 Tittakudi திட்டக்குடி Bay 12 Jayankondam ஜெயங்கொண்டம் Bay 13 Jayankondam ஜெயங்கொண்டம் Bay 14 Ariyalur அரியலூர் Bay 15 Ariyalur அரியலூர் Bay 16
KCBT Platform No 9 Bus Bay Information Cities நகரங்கள் Bay Nos Puducherry புதுச்சேரி Bay 1 Cuddalore கடலூர் Bay 2 Neyveli நெய்வேலி Bay 3 Tindivanam திண்டிவனம் Bay 4 Puducherry புதுச்சேரி Bay 5 Puducherry புதுச்சேரி Bay 6 Cuddalore கடலூர் Bay 7 Cuddalore கடலூர் Bay 8 Chidambaram சிதம்பரம் Bay 9 Panruti பண்ருட்டி Bay 10 Neyveli நெய்வேலி Bay 11 Neyveli நெய்வேலி Bay 12 Vadalur வடலூர் Bay 13 Chidambaram சிதம்பரம் Bay 14 Chidambaram சிதம்பரம் Bay 15 Kattumannarkoil காட்டுமன்னார்கோயில் Bay 16
KCBT Platform No 10 Bus Bay Information Cities நகரங்கள் Bay Nos Gingee செஞ்சி Bay 1 Tiruvannamalai திருவண்ணாமலை Bay 2 Tiruvannamalai திருவண்ணாமலை Bay 3 Gingee செஞ்சி Bay 4 Tiruvannamalai திருவண்ணாமலை Bay 5 Tiruvannamalai திருவண்ணாமலை Bay 6 Tiruvannamalai திருவண்ணாமலை Bay 7 Tiruvannamalai திருவண்ணாமலை Bay 8 Tiruvannamalai திருவண்ணாமலை Bay 9 Tiruvannamalai திருவண்ணாமலை Bay 10 Tiruvannamalai திருவண்ணாமலை Bay 11 Tiruvannamalai திருவண்ணாமலை Bay 12 Tiruvannamalai திருவண்ணாமலை Bay 13 Tiruvannamalai திருவண்ணாமலை Bay 14 Chengam செங்கம் Bay 15 Chengam செங்கம் Bay 16
KCBT Platform No 11 Bus Bay Information Cities நகரங்கள் Bay Nos Vandavasi வந்தவாசி Bay 1 Vandavasi வந்தவாசி Bay 2 Vandavasi வந்தவாசி Bay 3 Vandavasi வந்தவாசி Bay 4 Vandavasi வந்தவாசி Bay 5 Chetpet சேத்துப்பட்டு Bay 6 Polur போளூர் Bay 7 Polur போளூர் Bay 8 Polur போளூர் Bay 9 Polur போளூர் Bay 10 Polur போளூர் Bay 11 Tiruvannamalai திருவண்ணாமலை Bay 12 Melmalayanur மேல்மலையனூர் Bay 13 Melmalayanur மேல்மலையனூர் Bay 14 Melmalayanur மேல்மலையனூர் Bay 15 Melmalayanur மேல்மலையனூர் Bay 16